Dé creatieve trend van 2017

Bullet Journaling is dé nieuwe creatieve trend die nu rond gaat. Niet alleen is het een ontzettend toffe manier om je creativiteit in kwijt te kunnen, ook is het een leuke manier om jouw perfect agenda, actielijstjes en dagboekje bij te houden! Zo heb je nooit meer honderden to-do lijstjes in je kamer rondslingeren, maar alles in jouw overzichtelijke Bullet Journal staan!

Met het boek Bullet Journaling doe je zo van Rachel Wilkerson Miller leer je alles over deze nieuwe hype. Het boek laat je zien wat je allemaal in jouw eigen Bullet Journal bij kan houden. Gebruik leuke kleuren, duidelijke symbolen en mooie lay-outs zodat je met plezier terug kan bladeren in jouw Bullet Journal! Er zitten geen regels aan, maar Rachel Wilkerson Miller legt je aan de hand van verschillende voorbeeldpagina’s (en ook een aantal oefenpagina’s) uit hoe je alles wat je mee maakt in jouw eigen stijl vanuit het niets een nieuw leven in kan blazen.

Bullet Journaling is de perfecte manier om je eigen mindfullness te creëren. Het boekje heeft een compact formaat en zijn dus ook makkelijk om mee te nemen. Zo kan je op elk moment van de dag noteren wat je mee maakt, wat je wilt onthouden, wat je doelen zijn en of je deze behaald hebt!

Bullet Journaling is een goede manier om plannen, handlettering, tekenen en doodlen te combineren. Dus pak al je creatieve materialen bij elkaar en ga nu zelf aan de slag met deze toffe manier om je hoofd weer op orde te krijgen!

CraftLab