Gehaakte mandala’s: urenlang ontspannen haakplezier

Mandala’s, wie kent ze niet… Het woord mandala komt uit het Sanskriet en betekent ‘cirkel’. Mandala’s zijn over het algemeen rond of hoekig en worden opgevuld met afbeeldingen, vormen en symbolen vanuit het middelpunt. Het tekenen en inkleuren van mandala’s is een bekende, creatieve activiteit, maar wist je dat je ook mandala’s kunt haken? Met gehaakte mandala’s maak je de leukste accessoires zoals dromenvangers en oorbellen!

Gehaakte mandala’s

Benieuwd naar hoe je mandala’s kunt haken? Op 13 juni verschijnt het boek Gehaakte mandala’s. In het boek staan 30 ontwerpen van verschillende haakontwerpers zoals het bekende haakduuo Arne & Carlos! De ontwerpen worden stapsgewijs weergegeven inclusief handige haakschema’s. Diverse haaksteken, verschillende soorten garens en eindeloos veel kleurencombinaties… in mandala’s kun je al je creativiteit kwijt. Het boek staat garant voor urenlang haakplezier!

Nog maar heel even wachten en dan kun je aan de slag met het haken van de leukste mandala’s! Je kunt het boek hier alvast reserveren!

CraftLab