Mannelijke crea’s!

18 juni Vaderdag, dus hoog tijd om de mannelijke creatievelingen in het zonnetje te zetten! Natuurlijk komen onze eigen Dendennis en Arne & Carlos voorbij, maar ook een paar namen die jullie misschien nog niet kennen.

Dendennis

Je zou het niet zeggen als je naar de unieke amigurumi’s van Dennis kijkt, maar hij haakt pas sinds 2013! Inmiddels is hij vele boeken verder en maakt iedereen zijn patronen. Er valt echter nog genoeg te dromen, Dennis hoopt van zijn populaire amigurumi Dendennis een wereldberoemd poppetje te maken. Wij zien dit wel gebeuren!

Arne & Carlos

Ons favoriete breiduo maakt de meest originele patronen, waaronder kerstballen en vogeltjes. Daarnaast creëren ze voor koudere dagen prachtige sjaals, truien en andere warme benodigdheden. De patronen van Arne & Carlos worden wereldwijd verkocht én tentoongesteld!

Zabbez

Onder de naam Zabbez maakt Bas den Braver kleurrijke amigurumi’s met hoofdjes van bloemen. Bas laat zich inspireren door de natuur en heeft zijn huis in stedelijk Rotterdam voorzien van een groene kleur en kamerplanten. De patronen zijn dan ook perfect voor de buitenmensen. Sunflower Sam en Rose Roxy zijn ontzettend leuk, maar voor een Nederlands tintje leent Tulip Theo zich uitstekend.

Boys and Bunting

Matt en Dennis zijn van alle markten thuis: op hun website zijn haak-, brei- én naaipatronen te vinden! Je kunt hier tussen de stijlvolle accessoires voor mannen zelfs een mooi cadeau voor Vaderdag vinden. Als je een extreem snelle haakster bent kun je aanstaande zondag nog een zelfgemaakte sjaal of muts geven 🙂

Vergeten we nog leuke mannelijke crea’s? Laat het vooral weten!

CraftLab