Monsters haken: Mix & match

Monsters haken van Kerry Lord verschijn op 7 maart. Dit is niet zomaar een haakboek. In plaats van een bepaald aantal projecten met een bijbehorend patroon geeft dit boek je de bouwstenen om een oneindig aantal unieke monsters te creëren.

Aan de slag met monsters haken

De pagina’s in dit boek zijn opgedeeld in drie stukken, namelijk koppen, armen en poten. Blader door de pagina’s en stel je eigen monster samen. Kies vervolgens de maat en de kleur en het haken kan beginnen! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om meerdere kleuren te gebruiken bij het maken van je monster. Als inspiratie hiervoor vind je in het boek kleurenpatronen van verschillende niveaus. Heb je alle losse onderdelen gehaakt? Dan ga je aan de slag met het vullen en het samenstellen van de losse onderdelen. Je voegt nog wat details toe zoals bijvoorbeeld oogjes, een neus of een staart en dan is jouw unieke monster helemaal af.

Ben je een beginner, maar wil je toch graag monsters haken? Speciaal voor beginners is er een hoofdstuk gemaakt waarin de haaktechniek wordt uitgelegd.

CraftLab