Puur haken: de mooiste Crejjtions

Slechts nieuws: Puur haken van Maaike van Koert is bijna overal uitverkocht. Goed nieuws: in mei ligt de heruitgave in de winkels! Gelukkig maar, want er staan bijzonder originele patronen in dit haakboek. Ken je Maaike nog niet? Kijk dan op haar website Crejjtion.

Doilies

Vroeger werden gehaakte doilies gebruik om de tafel te beschermen tegen krassen van servies, tegenwoordig zijn ze vooral decoratief. Maaike herintroduceerde ons aan dit klassieke haakwerk, maar weet het tot iets hips om te toveren.

Vloerkleed

Dat zie je niet vaak bij mensen thuis: een zelfgemaakt vloerkleed! Omdat hier overheen wordt gelopen werk je over het algemeen met steviger materiaal, zoals een reuzenhaaknaald. Leuk om eens uit te proberen!

Eiermutsjes

Lang niet zo lekker, een koud gekookt ei. Om hem tijdens een uitgebreid ontbijt lekker warm te houden zet je je ei een mutsje op. Deze puntmutsjes staan daarnaast superleuk op de (we lopen alvast op de zaken vooruit) Paastafel.

Cameraband

Geweldig, foto’s maken met een professionele camera. Maar het zijn vaak niet de vrolijkste exemplaren. Deze band maakt het een stuk leuker om je camera mee te zeulen, en je houdt hem veilig bij je.

CraftLab