5 romantische handmade ideeën

Vandaag vieren we de liefde, en hoe laat je beter zien dat je dol op iemand bent dan met een handgemaakt presentje? Toegegeven, sommige ideeën vergen wat meer werk en zijn beter geschikt voor Valentijnsdag 2018, maar je kunt ze natuurlijk ook op andere dagen geven. De liefde mag immers iedere dag worden gevierd!

Maak een romantische tekst met handlettering

Je favoriete koosnaampje, iets wat jullie alleen tegen elkaar zeggen, of simpelweg ‘ik hou van jou’. Pak een stoer houten bord (het moet ook niet te zoetsappig worden) en schrijf een romantische tekst in je mooiste letters.

Brei een warme sjaal

Iedereen is in deze donkere maanden gebaat bij een sjaal. Je kan er natuurlijk een kopen, maar een zelfgebreid exemplaar toont dat je wat voor elkaar over hebt, en dat maakt het toch een beetje specialer. Succes gegarandeerd!

Maak een portret

Van jezelf, je partner, kind(eren) of huisdier(en): een portret is altijd een ontroerend en bovendien origineel cadeau, en natuurlijk een flinke uitdaging!

Verf iets in huis

Een lelijk kastje wat al maanden een doorn in het oog vormt? Of een ambitieus project wat je partner al tijden wil afmaken? Waarom doe jij het niet gewoon?! Geef dat kastje bijvoorbeeld een leuk kleurtje of maak het leven van je partner iets makkelijker en zorg dat het project bij thuiskomst gereed is.

Maak een heel bijzonder dessert

Verras met een extravagant driegangenmenu en zorg vooral dat het dessert fan-tas-tisch is. The sky is the limit: een soesjestoren met gesponnen suiker, een meerlagentaart, of zelfs een taart van een paar verdiepingen, waarom niet?! Voor de liefde is alles geoorloofd 🙂

Enne… natuurlijk hebben wij boeken met tips voor alle uitdagingen.

CraftLab