Maak kennis met dé handletteringexpert: Martine Boere

Meer met letters, het eerste boek over handlettering van Martine Boere, ligt nu in de winkels. Tijd om haar wat beter te leren kennen!

Wie is Martine Boere?

Martine is het gezicht achter Studio Suikerzoet. Een paar jaar geleden is ze begonnen met handletteren en sindsdien is ze niet meer opgehouden. Veel oefenen, erover lezen en nog meer doen, dat is en blijft haar recept om alsmaar beter te worden. Hoe Martine aan haar inspiratie komt? Ze gaat op lettersafari! Ze gaat op jacht naar mooie letters, spot teksten op vrachtwagens in de file en maakt de hele dag foto’s van letters in het wild.

Workshops handlettering bij Studio Suikerzoet

Omdat handlettering haar passie is geeft Martine met veel enthousiasme workshops. Ze doet dit in haar eigen studio, maar reist daarnaast het hele land af om mensen aan deze creatieve techniek te introduceren. Tijdens zo’n workshop begin je met oefeningen en schetsen om het gevoel en de techniek door te krijgen. Daarna begint het echte werk. Het resultaat? Een zelfgecreëerde mini-poster. Je kunt ook kiezen voor een variatie op hout, op een krijtbord of handlettering met brushmarkers.

Haar lessen en kennis deelt ze natuurlijk ook in Meer met letters!

CraftLab