Handlettering: 6x Leuke items om te letteren

Handlettering, dé creatieve trend van het moment. Ben jij ook fanatiek letteraar, maar wil je wel eens op iets anders letteren dan op papier? Wij hebben zes leuke items om te letteren voor je op een rijtje gezet. Ben je nog maar een beginnend letteraar? Martine Boere vertelt in Meer met letters alles wat je moet weten!

Hout

Geef je interieur een update met mooie creaties op bijvoorbeeld een houten snijplank of een ander item van hout.

Steen

Het lijkt misschien lastig, maar ook op een steen kun je de leukste creaties maken. Maak een gelukssteen om cadeau te geven of leg hem neer in je huis. Wist je dat er zelfs speciale beschrijfbare stenen bestaan?

Glas

Letteren op glas is super leuk als er iemand jarig is, wanneer er een baby is geboren of om een etalage op te pimpen. Je gebruikt hiervoor speciale krijtmarkers, hiermee schrijf je zonder problemen op een spiegel of glas en je kunt het makkelijk weer verwijderen.

Krijtbord

Hang een krijtbord op in je huis en zet er een mooie quote op. Het leuke aan een krijtbord is dat je er iedere keer een nieuwe creatie op kan maken!

Notitieboekje

Personaliseer je schrift of notitieboek door op de voorkant een mooie creatie te handletteren! Zo weet je altijd welk schrift of notitieboekje van jou is.

Labels

Wat is er nou leuker dan een cadeautje geven? Een cadeautje geven met een gepersonaliseerd label natuurlijk! Koop basic labels en versier deze met de mooiste creaties!

Welke items letter jij? Deel het met ons via Facebook of Instagram!

CraftLab