Wat Meer met letters uniek maakt

Handlettering is hot! Er zijn dan ook ontelbaar veel boeken die je helpen de kunst van het handletteren onder de knie te krijgen. Wat maakt Meer met letters uniek?

Spelen met vormen

Martine Boere laat je niet alleen zien hoe je mooie letters maakt, maar ook hoe je kunt spelen met vormen. Plaats je tekst bijvoorbeeld eens in een hartje in plaats van recht onder elkaar.

Teksten uitsparen

Wat is er krachtiger dan een witte tekst op een zwarte achtergrond? In Meer met letters leer je stap voor stap hoe je dit moet doen.

Uitsparen

Lettersafari

Inspiratie haal je niet alleen uit een boek, maar ook uit de buitenwereld. Ga op lettersafari en laat je inspireren. Iets gevonden wat je wilt gebruiken voor een eigen tekening? Martine vertelt hoe je dit het beste kan aanpakken!

Handlettering op verschillende ondergronden

In Meer met letters wordt handlettering toegepast op veel meer ondergronden dan alleen papier. Zo maak je de mooiste woonaccesoires en cadeautjes!

Meer met letters

Verschillende technieken

Constant handletteren met een potlood of een pen gaat op een gegeven moment vervelen. Leer hoe je de perfecte krijtletters maakt en de mooiste brushletters.

CraftLab