Maak kennis met topillustrator Lizzie Mary Cullen

Lizzie Mary Cullen is een populaire Britse illustratrice die diverse prijzen heeft gewonnen. Haar prachtige kleurboeken verschenen in Groot-Britanni√ę en 15 andere landen en wereldwijd zijn er meer dan 100.000 exemplaren van haar boeken verkocht! In Nederland zijn er inmiddels twee boeken van haar verschenen, namelijk De magische stad en Het magische kerstfeest.

De magische stad

In dit kleurboek laat Lizzie toplocaties zien in verschillende wereldsteden. Zo kom je het Colosseum tegen, loop je op de Chinese Muur, kijk je omhoog naar torenhoge wolkenkrabbers en vang je een glimp op van de Moulin Rouge. Terwijl je de steden aan het kleuren bent, kun je op zoek gaan naar de dieren die in haar tekeningen verstopt zijn.

Het magische kerstfeest

Ook dit kleurboek neemt je mee over de hele wereld en laat zien hoe er op verschillende plekken kerst wordt gevierd. Van schaatsen in New York en surfen in Sydney tot de verlichte grachten van Amsterdam en versierde etalages in Londen. Daarnaast heeft Lizzie in de kleurplaten kerstmannetjes verstopt.

Wil je een illustratie van Lizzie inkleuren? Hier kun je twee gratis kleurplaten downloaden!

CraftLab